Lokali

Odlična lokacija, jedinstvena arhitektura, menadžment u okviru kompleksa – profesionalno obezbeđenje i održavanje, samo su neke od pogodnosti koje Tamiš Kapija pruža poslovnim korisnicima.

Poslovni prostori nude nova tehnička rešenja, na izuzetnoj lokaciji na samo 5 minuta od najstrožeg centra grada, u stambenom kompleksu na gradskom Keju, lokaciji pogodnoj za vršenje različitih poslovnih delatnosti. U ponudi su poslovni prostori različitih površina i struktura, lokali namenjeni maloprodajnim i uslužnim delatnostima. Lokali su smešteni u prizemlju kompleksa kao i na prvom spratu zgrade.

U prizemlju Tamiš Kapije smešteni su lokali različitih kvadratura predviđeni za trgovinske i uslužne delatnosti različitog sadržaja, kako bi stanarima kompleksa sve bilo “na dohvat ruke”. Ulaz u ove lokale obezbeđen je sa spoljne strane kompleksa, sa izlozima prema Keju Radoja Dakića i Ulici Dositeja Obradovića.

Na prvom spratu stambeno-poslovnog kompleksa Tamiš Kapija u ponudi su poslovni prostori namenjeni uslužnim delatnostima, idealni za fitness centre i dečije igraonice.

lokali-zakup

Zakup

lokali-prodaja

Prodaja